Uusia tuulia

Kesätuuli on lempeä ja lämmin. Se vie mennessään kaiken irtonaisen ja jättää jäljelle kaiken, mikä on tukevasti maassa kiinni. Samoin käy Suvikellossa, kun uusi johtaja, Suvi Korhonen aloittaa 1.6. alkaen.

Saanko esitellä Suvi Korhosen. Hän on kahden lapsen äiti ja yhden miehen vaimo. Hän on kotoisin Etelä-Pohjanmaalta ja on paluumuuttaja Rovaniemeltä, jossa hän toimi kristillisen päiväkodin johtajana kymmenisen vuotta.

Suvikellon identiteetti on tämän kaupungin keskellä vahva. Kahdenkymmenen vuoden historian aikana Suvikello on juurtunut osaksi Seinäjokea. Toisten hyväksyvä ja empaattinen kohtaaminen, niin lasten, vanhempien kuin yhteistyökumppaneidenkin kanssa tulee työntekijöiltä syvältä sydämestä.

Positiivinen pedagogiikka tulee näkymään myös arjessa lasten kanssa toimiessa. Kun vahvistamme hyvää, niin saamme kasvua toivottuun suuntaan. Samalla tavalla kuin jos annamme kukille kasvuvoimaa lannoittamalla, niin rikkaruohot kuolevat kuin itsestään siitä ympäriltä.